Cautare

5089 de rezultate pentru "posturi ocupate in invatamant 2009" (4.75 secunde)
Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului (DGASPC) infiinteaza posturi fara a fi posibile, insa, si angajari. Paradoxul a fost declansat de o hotarare de guvern emisa in urma cu aproximativ doua luni si care prevede reorganizarea institutiilor de asistenta sociala, in vederea eficientizarii activitatii acestora.
I-ai ciuruit, fiinta extraordinara!", pe care il puteti citi in continuare.
PSD primeste inca un post de secretar in Biroul Permanent, raportul putere-opozitie ajunge la 7 la 6 Liderul senatorilor PNL, Puiu Hasotti, a anuntat, marti, ca social-democratilor le va reveni inca o functie de secretar in Biroul Permanent al Senatului, in urma negociarilor purtate intre liderii grupurilor parlamentare, dupa ce, luni, Vasile Blaga a devenit presedintele Senatului, anunta Mediafax.
Raportul putere-opozitie 7 la 6 Liderul senatorilor PNL, Puiu Hasotti, a anuntat, marti, ca social-democratilor le va reveni inca o functie de secretar in Biroul Permanent al Senatului, in urma negocierilor purtate intre liderii grupurilor parlamentare, dupa ce, luni, Vasile Blaga a devenit presedintele Senatului, anunta Mediafax.
"PDL pregateste un nou instrument pentru perfectionarea furtului la alegeri, prin functionari" Proiect de lege controversat promovat de Putere USL anunta ca respinge proiectul de lege prin care senatorii PDL doresc sa elimine obligativitatea ca functionarii publici din posturi de conducere sa isi dea demisia din functie daca vor sa candideze in alegeri.
Primarul Antonie Solomon propune consiliului local spre aprobare, in sedinta extraordinara de joi a legislativului local, proiectul noii organigrame a Primariei Craiova.
Numai ca Garda se afla practic in imposibilitatea de a-i reangaja din cauza ca prin Ordonanta de urgenta 63/2005 toate posturile libere au fost inghetate.
Agentia de Plati pentru Dezvoltare Rurala si Pescuit (APDRP) va prelua in totalitate derularea Programului Sapard si, implicit, personalul institutiei, s-a hotarat recent prin ordonanta de urgenta.
Pentru aproximativ trei ore, persoanele aflate in cautarea unui loc de munca vor putea astazi sa aleaga din peste 850 de posturi.
"In momentul de fata, in Dolj sunt 22 de comisari, insa o parte dintre ei nu pot merge tot timpul pe teren pentru ca au si alte atributii.
Oficiul Judetean de Cadastru si Publicitate Imobiliara Constanta va scoate in curand aproximativ sapte posturi la concurs in orasele Mangalia si Medgidia. "Asteptam ca Ministerul Internelor si Reformelor Administrative sa aprobe noua organigrama si vom scoate la concurs mai multe posturi pentru localitatile Mangalia si Medgidia.
În prezent, numarul de posturi vacante este mare, în conditiile unui deficit de personal care nu face altceva decât sa sporeasca birocratia. Nu vom accepta o plafonare sau o reducere a salariilor, ci doar o micsorare a numarului de posturi vacante.
Doljenii care au o calificare si doresc sa munceasca într-o tara membra UE au în prezent la dispozitie aproximativ 270 de locuri de munca vacante.
Doljenii care au o calificare si doresc sa munceasca într-o tara membra UE au în prezent la dispozitie aproximativ 270 de locuri de munca vacante.
Pentru a avea succes, e bine sa va alegeti cariera nu numai în functie de abilitati, ci si de ce se cauta pe piata fortei de munca. În 2008, cele mai multe posturi vacante au fost în domeniul vânzarilor.
Pentru a avea succes, e bine sa va alegeti cariera nu numai în functie de abilitati, ci si de ce se cauta pe piata fortei de munca. În 2008, cele mai multe posturi vacante au fost în domeniul vânzarilor.
ªi asta in timp ce in sãptãmana 27 noiembrie - 4 decembrie la nivelul þãrii au fost declarate vacante, prin intermediul Agenþiei Naþionale pentru Ocuparea Forþei de Muncã, un numãr de 16.638 de locuri de muncã, dintre care 927 pentru persoanele cu studii superioare.
Actuala forma a proiectului de buget pe 2010 prevede scaderea numarului de posturi in sistemul bugetar cu circa 100.000.
Dupa ce a batut audienta cu invitati precum Magda Ciumac, Traian Basescu, Elena Udrea si Emil Boc, Dan Diaconescu o vrea si pe Eba in platou. El mai viseaza sa deschida 10 posturi TV.
"Boc e pur si simplu depasit de situatie"', pe care il puteti citi in continuare.
google-analytics.com